ico

GÅRDEN

Stjärnan mitt i skogen

pic

Att få leva med djuren mitt i naturen ger Livsglädje

Vi fick lov att köpa gården 2006 och har stormtrivts sedan dess. Gården har utvecklats under åren och nya projekt är ständigt igång. Idén med alpackor kom egentligen av fibrer och glädjen för djur. Att sedan få lov att leva och lära av dessa exotiska djur är en stor bonus. Vi hoppas också att få utveckla gården och bygga på naturens kretslopp, att odla pumpor är en del av detta. Välkomna till vårt smultronställe.

ico

Rum att hyra

Under sommaren kommer mer information om boendet

pic

Gårds villan

Under våren planeras pärlan att få en upprustning. Vi kommer kunna erbjuda enklare boende. Mer info kommer....

pic

Smultonställe

I skogen finns smultron och blåbär i säsong

pic

Kroksjön

Närhet till vatten ger ro för själen

pic

Skogen

Att få ströva runt i skogen, tystnaden, djurlivet Lite hundträning eller svampplockning .

ico

Red Hope

Uppfödning av Australian Kelpie

pic
ico

Pumpaodling

Vi odlar pumpor stora som små

pic

Pumpor är som vi ser det en perfekt gröda för oss att odla. Snabbväxande, gödselkrävande och kan varieras i massor. En pumpa kan pryda en hösttrappa, ge glädje åt kreativitet i halloweentider, ge mat i olika form. En riktigt rolig växt. Vi brukar öppna gården för en pumpa fest i Oktober så håll ögonen öppna.

pic

Under två års tid har vi antagit tävlings utmaningar i pumpaodling. 2014 tävlade vi på Öland och Vann Swedish Open, förra årets regninga sommar gjorde pumpaåret svårt men vi lyckades ta hem segern Västkustens största pumpa. Och i år 2016 hoppas vi slå alla rekkord. Foto Sabina Tandrup

Copyright © 2016 | Bokbacken